Sunday, 24 January 2016

Updates

Assalamualaikum everyone!

This is a short entry of an announcement to all of you readers :)


First of all I am sorry I can't cope with the weekly Tuesday/Thursday entry, because of my schedule. Biasalah after SPM, semua orang terkejar-kejar nak cari duit sebelum masuk uni.


Secondly, I currently don't have any laptop. Mungkin in a few months time I'll own one, so all these while saya memang update blog daripada phone sahaja huhu, sebab tu format blog pun tak berapa nak betul lagi. Insya Allah will be better.


Anyway, tomorrow I'll update on an interesting topic that I found on twitter, Insya Allah.


Assalamualaikum and bye!

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Nak mintak pendapat pasal hafizsuratman dengan aiman banna sebab aku pun tiba tiba kena sound dengan aiman banna sebba aku tanya kawan aku apa yang banna tu komen kat ig lol and 8teengal tu mula nak membash ahahha

    ReplyDelete